Αισθητική Δερματολογία

Κλινική Δερματολογία

Δερματοχειρουργική

DNA TEST

Ο έμπειρος δερματολόγος Δρ. Κωνσταντίνος Καλοκασίδης συνεργάζεται με τα κέντρα αισθητικής ANASSA BEAUTY AND HEALTH CENTER , που λειτουργούν σε Θεσσαλονίκη και Γιαννιτσά, αναλαμβάνοντας μία σειρά από υπηρεσίες που αφορούν στην αισθητική και κλινική δερματολογία, καθώς και στη δερματοχειρουργική.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Καλοκασίδης είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, οργάνωσε, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, και συμμετείχε επί μία πενταετία (1996-2000), στο εθελοντικό πρόγραμμα «Ενίσχυση Κέντρων Υγείας με φοιτητές ιατρικής», παρέχοντας άμισθη καλοκαιρινή εθελοντική εργασία σε Κέντρα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, εργαζόταν ως υπεύθυνος πρώτων βοηθειών στην ποδοσφαιρική ομάδα του νομού Θεσσαλονίκης «Ε.Π.Σ.Μ».

Το 2009 ορκίστηκε Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ, έχοντας ολοκληρώσει την διατριβή του στο Εργαστήριο Πειραματικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., όπου υπηρέτησε ως επιστημονικός συνεργάτης κατά τα έτη 2006-2011, συμβάλλοντας επικουρικά στη διδασκαλία φροντιστηριακών μαθημάτων Φαρμακολογίας στους φοιτητές.

Συμπλήρωσε χρόνο ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής στην Α’ Χειρουργική Κλινική του 424 Γ.Σ.Ν.Ε, ενώ παράλληλα υπηρέτησε ως άμισθος επιστημονικός συνεργάτης της Δερματολογικής Κλινικής του 424 Γ.Σ.Ν.Ε.

Συμπλήρωσε χρόνο ειδικότητας στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης και, στη συνέχεια, στην Κρατική Κλινική του Νοσοκομείου Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης.

Ιστότοπος κ. Κωνσταντίνου Καλοκασίδη: https://www.dermatologist.gr/