ΜΑΣΑΖ ΛΕΜΦΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ


Μασάζ λεμφικής παροχέτευσης

Η λέμφος είναι το δεύτερο βασικό υγρό του ανθρώπινου σώματος και μαζί με τα λεμφαγγεία, τους λεμφαδένες, το θύμο αδένα και την σπλήνα αποτελούν το λεμφικό σύστημα. Η καλή κατάσταση του λεμφικού μας συστήματος παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία μας. Με τη βοήθεια της λέμφου απομακρύνονται από τους ιστούς ουσίες για να διοχετευτούν στο αίμα. Αν για οποιονδήποτε λόγο η ροή της λέμφου διακοπεί τότε συσσωρεύεται σε σημεία ανάμεσα στους μύες και το δέρμα με αποτέλεσμα την εμφάνιση οιδημάτων. Με τη λεμφική παροχέτευση στοχεύουμε στο να ξεμπλοκάρουμε τη λέμφο έτσι ώστε να διαφύγει μέσω δευτερεύοντων καναλιών που συνδέουν το λεμφικό μας σύστημα με τις φλέβες.

Τα οφέλη της λεμφικής παροχέτευσης βρίσκονται τόσο στην υγεία όσο και στην αισθητική. Σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες μας χαρίζει εξαιρετικό αποτέλεσμα τόσο σε αγωγές σώματος λόγου χάρη καταπολέμηση κυτταρίτιδας, όσο και στο πρόσωπο σε περιπτώσεις ακμής, ουλών, ατονία της επιδερμίδας.

Διάρκεια: 50΄

Κόστος: 30 Ε

Lymphatic Drainage Massage

With lymphatic drainage we aim to unblock the lymph so that it escapes through secondary channels that connect our lymphatic system to the veins. The benefits of lymphatic drainage are found in both health and aesthetics. Together with our other services it gives excellent results both in body treatments such as the fight against cellulite, and in the face in cases of acne, scarring, skin irritation.

Duration: 50΄

Cost: 30 €