Κυτταρίτιδα (ανεξαρτήτου βαθμού)


Κυτταρίτιδα

1 επίσκεψη THEMA

3 επισκέψεις TERRA

10 επισκέψεις μηχ. VIOENERGY ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

2 επισκέψεις ΛΕΜΦΙΚΑ

16 επισκέψεις σύνολο 239 Ε

Πρόγραμμα Α:

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα ανεξαρτήτου βαθμού, με την εισαγωγική θεραπεία Thema αποτοξινώνουμε και ενισχύουμε την απορρόφηση των ενεργών συστατικών των ακόλουθων θεραπειών καθώς και ενυδατώνουμε την επιδερμίδα . Στη συνέχεια με την κατάλληλη επιλογή πρωτοκόλλου Terra καταπολεμάμε την κυτταρίτιδα όπως και με το μηχάνημα Vioenergy στο πρόγραμμα Ultra Trans . Οι δυο συνεδρίες λεμφικού προγράμματος έρχονται να ενισχύσουν την αποσυμφόρηση του σώματος και μας βοηθά να καταπολεμήσουμε τα οιδήματα και τα πρηξίματα.

THEMA:

αποτοξινωτική και απολεπιστική θεραπεία που ενισχύει την απορροφητικότητα του δέρματος καθώς και την ενυδάτωση του . Εφαρμόζεται πριν από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για την καλύτερη απορροφητικότητα των ακόλουθων ενεργών συστατικών.

ΤERRA:

θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας ανεξαρτήτου βαθμού με 3 διαφορετικά πρωτόκολλα επιλεγμένα με βάση τις ανάγκες του σώματος . Παράλληλα η Terra A έχει αποτοξινωτική και επιδερμική συσφικτική δράση ( λόγω του wrap του που έχει δράση κρυόλυσης ενώ η Terra Β έχει και λιποδιαλυτική δράση λόγω του Wrapp B που έχει θερμαντική δράση)

Vioenergy κυτταρίτιδας:

- ρεύμα κατάλληλο για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας

Λεμφικά:

- Πρεσσοθεραπεία που ενισχύει την καλύτερη λεμφική κυκλοφορία και παράλληλα βοηθά στο αδυνάτισμα και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.