Περιοχή Κοιλιάς


Περιοχή Κοιλιάς

1 επίσκεψη ΤΗΕΜΑ &

5 επισκέψεις FUOCO &

5 επισκέψεις SIKELIA 50 + 5 VITAL &

5 επισκέψεις VIOENERGY σύσφιξη

16 επισκέψεις σύνολο 300 Ε

Πρόγραμμα Θ:

Το πρόγραμμα αντιμετωπίζει τη τοπική συσσώρευση λίπους στην κοιλιά καθώς καταπολεμά και την κυτταρίτιδα και την μυϊκή και επιδερμική χαλάρωση. Με την εισαγωγική θεραπεία Thema αποτοξινώνουμε και ενισχύουμε την απορρόφηση των ενεργών συστατικών των ακόλουθων θεραπειών καθώς και ενυδατώνουμε την επιδερμίδα, η πολυφασική δράση της Fuoco για μείωση του βαθμού κυτταρίτιδας , του τοπικού πάχους και ενίσχυση της τόνωσης της επιδερμίδας και της καλύτερης οξυγόνωσης . Έπειτα χάρη των ενεργών συστατικών της θεραπείας Sikelia 50+ ενισχύουμε την απώλεια του όγκου του σώματος σε συνδυασμό με το μηχάνημα Vital με το οποίο δουλεύουμε και μείωση των όγκων των λιποκυττάρων λόγω της χρήσης των υπερήχων και της ενδοδερμίας , τέλος με τη χρήση των ρευμάτων Vioenergy firming έχουμε μυϊκής σύσφιξη και μείωση των πόντων στην περιοχή της κοιλιάς.

ΤΗΕΜΑ: Αποτοξινωτική και απολεπιστική θεραπεία που ενισχύει την απορροφητικότητα του δέρματος καθώς και την ενυδάτωση του . Εφαρμόζεται πριν από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για την καλύτερη απορροφητικότητα των ακόλουθων ενεργών συστατικών.

FUOCO:Πολυδύναμη θεραπεία τετραπλής δράσης . Κατά της κυτταρίτιδας , μείωση του λίπους , συσφικτική και αντιγηραντική ( λόγω της καλύτερης οξυγόνωσης της επιδερμίδας).

SIKELIA 50+:: Θεραπεία σώματος για λιποδιάλυση και σύσφιξή (αναφέρεται κυρίως για ηλικίες άνω των 50 ή και για άτομα που έχουν συσσώρευση λίπους τοπικά , κοιλιά ή γλουτούς ή πόδια).

VIOENERGY σύσφιξης:: Ρεύμα κατάλληλο για τη μυϊκή σύσφιξη .