Λιπόλυση στο Κάτω Μέρος


Λιπόλυση στο κάτω μέρος

2 επισκέψεις ΤΗΕΜΑ &

5 επισκέψεις FUOCO &

5 επισκέψεις ΦΥΚΙΑ &

10 επισκέψεις VIOENERGY

22 επισκέψεις σύνολο 350 Ε

Πρόγραμμα E: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα για άτομα που έχουν λίπος στο κάτω μέρος με την εισαγωγική θεραπεία Thema αποτοξινώνουμε και ενισχύουμε την απορρόφηση των ενεργών συστατικών των ακόλουθων θεραπειών καθώς και ενυδατώνουμε την επιδερμίδα, η πολυφασική δράση της Fuoco για μείωση του βαθμού κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και ενίσχυση της τόνωσης της επιδερμίδας και της καλύτερης οξυγόνωσης καθώς και η χρήση φυκιών για εντατική λιποδιάλυση. Η χρήση των μηχανημάτων ανάλογα με τις ανάγκες και τις ενδείξεις του πελάτη μας δίνουν μια ολοκληρωμένη λύση για την καταπολέμηση της συσσώρευσης του λίπους στο κάτω μέρος.

ΤΗΕΜΑ:Αποτοξινωτική και απολεπιστική θεραπεία που ενισχύει την απορροφητικότητα του δέρματος καθώς και την ενυδάτωσή του. Εφαρμόζεται πριν από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για την καλύτερη απορροφητικότητα των ακόλουθων ενεργών συστατικών.

FUOCO:Πολυδύναμη θεραπεία τετραπλής δράσης. Κατά της κυτταρίτιδας, μείωση του λίπους, συσφικτική και αντιγηραντική (λόγω της καλύτερης οξυγόνωσης της επιδερμίδας).

ΦΥΚΙΑ:Αναπτύσσουν σφαιρική δράση στο σώμα, ενισχύοντας την τόνωση του δέρματος και τη μείωση του λίπους. Επιτυγχάνεται καλύτερη οξυγόνωση του δέρματος και με την χρήση της θερμοκουβέρτας ενισχύουμε τη διαδερμική απορρόφηση των δραστικών ουσιών.

VIOENERGY: Η χρήση των μηχανημάτων ανάλογα με τις ανάγκες και τις ενδείξεις του πελάτη μας δίνουν μια ολοκληρωμένη λύση για την καταπολέμηση της συσσώρευσης του λίπους στο κάτω μέρος.