Κυτταρίτιδα


Κυτταρίτιδα

2 επισκέψεις ΤΗΕΜΑ &

3 επισκέψεις SINECELL &

3 επισκέψεις SINECELL THERMO &

4 επισκέψεις SIKELIA σύσφιξη &

5 επισκέψεις VIOENERGY σύσφιξη &

5 επισκέψεις ΛΕΜΦΙΚΟ

22 επισκέψεις σύνολο 398 Ε

Πρόγραμμα Η:

Πρόγραμμα που αντιμετωπίζει την απώλεια ελαστικότητας και σύσφιξής του δέρματος . Με την εισαγωγική θεραπεία Thema αποτοξινώνουμε και ενισχύουμε την απορρόφηση των ενεργών συστατικών των ακόλουθων θεραπειών καθώς και ενυδατώνουμε την επιδερμίδα, η πολυφασική δράση της Fuoco για μείωση του βαθμού κυτταρίτιδας , του τοπικού πάχους και ενίσχυση της τόνωσης της επιδερμίδας και της καλύτερης οξυγόνωσης ενώ οι συνεδρίες με τη χρήση της Sikelia body toning ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος και την επιδερμική σύσφιξη. Τέλος με τη χρήση του Vioenergy στο πρόγραμμα firming επιτυγχάνουμε και μυϊκή σύσφιξη.

ΤΗΕΜΑ:Αποτοξινωτική και απολεπιστική θεραπεία που ενισχύει την απορροφητικότητα του δέρματος καθώς και την ενυδάτωση του . Εφαρμόζεται πριν από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για την καλύτερη απορροφητικότητα των ακόλουθων ενεργών συστατικών.

SINECELL:Θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας ανεξαρτήτου βαθμού και καταπολέμηση τοπικού με 7 διαφορετικά πρωτόκολλα επιλεγμένα με βάση τις ανάγκες του σώματος. Παράλληλα η Sinecell έχει αποτοξινωτική και αποιδηματική δράση ( λόγω του wrap ) ενώ η Sinecell Thermo έχει και λιποδιαλυτική δράση λόγω του wrap που έχει θερμαντική δράση).

SIKELIA BODY TONING: Θεραπεία σύσφιξης σώματος

VIOENERGY σύσφιξης:Ρεύμα κατάλληλο για τη μυϊκή σύσφιξη.

ΛΕΜΦΙΚΑ:Πρεσσοθεραπεία που ενισχύει την καλύτερη λεμφική κυκλοφορία και παράλληλα βοηθά στο αδυνάτισμα και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.