Κυτταρίτιδα & Μερική Συσσώρευση Λίπους


Κυτταρίτιδα & Μερική Συσσώρευση Λίπους

1 επίσκεψη ΤΗΕΜΑ &

5 επισκέψεις FUOCO &

5 επισκέψεις VIOENERGY κυτταρίτιδα &

1 επίσκεψη ΛΕΜΦΙΚΟ

12 επισκέψεις σύνολο 175 Ε

Πρόγραμμα ΣΤ:

Το πρόγραμμα αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα καθώς και τη μερική συσσώρευση λίπους. Με την εισαγωγική θεραπεία Thema αποτοξινώνουμε και ενισχύουμε την απορρόφηση των ενεργών συστατικών των ακόλουθων θεραπειών καθώς και ενυδατώνουμε την επιδερμίδα, η πολυφασική δράση της Fuoco για μείωση του βαθμού κυτταρίτιδας , του τοπικού πάχους και ενίσχυση της τόνωσης της επιδερμίδας και της καλύτερης οξυγόνωσης . Η επιλογή των συνεδριών ως δώρο με τα μηχανήματα γίνεται με βάση τις ανάγκες του πελάτη, σε ένα άτομο με έντονη κατακράτηση υγρών ή με αργό μεταβολισμό η επιλογή μας είναι το λεμφικό , ενώ αν δεν υπάρχει ,επιλέγουμε το πακέτο των 5 συνεδριών Vioenergy.

ΤΗΕΜΑ:Αποτοξινωτική και απολεπιστική θεραπεία που ενισχύει την απορροφητικότητα του δέρματος καθώς και την ενυδάτωση του . Εφαρμόζεται πριν από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για την καλύτερη απορροφητικότητα των ακόλουθων ενεργών συστατικών.

FUOCO:Πολυδύναμη θεραπεία τετραπλής δράσης . Κατά της κυτταρίτιδας , μείωση του λίπους , συσφικτική και αντιγηραντική ( λόγω της καλύτερης οξυγόνωσης της επιδερμίδας.

VIOENERGY κυτταρίτιδας:Ρεύμα κατάλληλο για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

ΛΕΜΦΙΚΑ: Πρεσσοθεραπεία που ενισχύει την καλύτερη λεμφική κυκλοφορία και παράλληλα βοηθά στο αδυνάτισμα και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.