Αδύνατο Σώμα, Σύσφιξη


Αδύνατο Σώμα, Σύσφιξη

1 επίσκεψη ΤΗΕΜΑ &

3 επισκέψεις FUOCO &

6 επισκέψεις SIKELIA σύσφιξη &

5 επισκέψεις VIOENERGY σύσφιξη &

1 επίσκεψη ΛΕΜΦΙΚΟ

15 επισκέψεις σύνολο 295 Ε

Πρόγραμμα Ζ:

Πρόγραμμα που αντιμετωπίζει την απώλεια ελαστικότητας και σύσφιξής του δέρματος . Με την εισαγωγική θεραπεία Thema αποτοξινώνουμε και ενισχύουμε την απορρόφηση των ενεργών συστατικών των ακόλουθων θεραπειών καθώς και ενυδατώνουμε την επιδερμίδα, η πολυφασική δράση της Fuoco για μείωση του βαθμού κυτταρίτιδας , του τοπικού πάχους και ενίσχυση της τόνωσης της επιδερμίδας και της καλύτερης οξυγόνωσης ενώ οι συνεδρίες με τη χρήση της Sikelia body toning ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος και την επιδερμική σύσφιξη. Τέλος με τη χρήση του Vioenergy στο πρόγραμμα firming επιτυγχάνουμε και μυϊκή σύσφιξη.

ΤΗΕΜΑ:Αποτοξινωτική και απολεπιστική θεραπεία που ενισχύει την απορροφητικότητα του δέρματος καθώς και την ενυδάτωση του . Εφαρμόζεται πριν από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για την καλύτερη απορροφητικότητα των ακόλουθων ενεργών συστατικών.

FUOCO:Πολυδύναμη θεραπεία τετραπλής δράσης . Κατά της κυτταρίτιδας , μείωση του λίπους , συσφικτική και αντιγηραντική ( λόγω της καλύτερης οξυγόνωσης της επιδερμίδας.

SIKELIA BODY TONING: Θεραπεία σύσφιξης σώματος

VIOENERGY σύσφιξης:Ρεύμα κατάλληλο για τη μυϊκή σύσφιξη.