ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


Καθαρισμός Προσώπου

Όσο δύσκολα διακρίνονται οι έσω ιδιαιτερότητες του προσώπου, τόσο εύκολα εντοπίζονται και προκαλούν οι έξω ιδιαιτερότητές του. Είναι συνεχώς εκτεθειμένο στους περιβαλλοντολογικούς παράγοντες, στη γενετική ιδιομορφία, στον τρόπο διατροφής, στο σκληρό χρόνο, μα περισσότερο επηρεάζεται από τη δική μας αντίληψη και επιθυμία για την αισθητική του παρουσία.

Οι εταιρείες παραγωγής καλλυντικών και μηχανημάτων αισθητικής παρέχουν συνεχώς βελτιωμένα προϊόντα, τα οποία αποτελούν σημαντικά εφόδια για τους χρήστες. Ορισμένα από αυτά τα προϊόντα δημιουργούνται με τις δικές μας παρατηρήσεις (ΑΝASSA BEAUTY AND HEALTH CENTER).

Ο Τομέας Υπηρεσιών Προσώπου αποτελείται από το Τμήμα Αισθητικής Προσώπου. Οι βεβαρημένες περιπτώσεις αισθητικής αντιμετωπίζονται, δραστικά και υπεύθυνα, από την υπεύθυνη αισθητικό του τμήματος, πάντα με την ιατρική εποπτεία της ιατρού του κέντρου μας.


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


Θεραπεία με οξέα φρούτων - Prima Vagheggi

Τι είναι:
Είναι πλέγμα τριών μορίων οξέων που απολεπίζει και ταυτόχρονα ενυδατώνει, προστατεύει από την επίθεση των ελεύθερων ριζών, αναζωογονεί και ανασχηματίζει τον ιστό του δέρματος.
Τι κάνει:
Η σειρά Prima λαμβάνει υπόψη την επιβράδυνση του μεταβολισμού του οργανισμού, που ξεκινά στην ηλικία των τριάντα ετών, και διεγείρει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων. Αποδυναμώνει τους δεσμούς των κυττάρων στην επιδερμίδα, για να τα βοηθήσει να αποκολληθούν και, παράλληλα, βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος.
Κατάλληλη:
 • Για ώριμα δέρματα που είναι λιγότερο ελαστικά και στεγνώνουν πιο εύκολα, χάνοντας τη φυσική ακτινοβολία του νεανικού δέρματος.
 • Για άντρες (αυτή η θεραπεία είναι πολύτιμος σύμμαχος στο ξύρισμα και στην απομάκρυνση των χαρακτηριστικών ακαθαρσιών του δέρματός τους).
 • Για νεανικές επιδερμίδες με ποικίλα προβλήματα: ευαίσθητες, λεπτές, ξηρές ή ακάθαρτες (επιρρεπείς στην ακμή ή μετά την ακμή).
Δράσεις τις Θεραπείας
 • Βελτιώνει την εμφάνιση, την ελαστικότητα και την ακτινοβολία του δέρματος.
 • Προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος, χάρη στην εξαιρετικά αντιοξειδωτική της δράση και συμβάλλει στην αύξηση του πάχους του χορίου.
 • Ενισχύει τη δράση όλων των θεραπειών, ειδικά των αντιγηραντικών, καθώς και της αισθητικής δερματολογίας.
 • Ενυδατώνει το δέρμα και ενισχύει το ρόλο του δέρματος, ως φραγμό.
 • Βοηθά τους μηχανισμούς αποκατάστασης του δέρματος.
 • Μειώνει τις σκούρες κηλίδες που προκαλούνται από τη φωτογήρανση.
 • Καθαρίζει και ελαχιστοποιεί τις ατέλειες σε δέρματα, με τάση για ακμή και μετά από ακμή.

Θεραπεία INTENSE της Vagheggi-Phytocosmetici με συνδυασμό μηχανημάτων

CHRONO - ΧΡΟΝΟΓΗΡΑΝΣΗ
Πρόσφατες μελέτες έχουν αποδείξει ότι η γήρανση των νευρώνων (μεταφορείς πληροφοριών) επηρεάζει άμεσα την επικοινωνία μεταξύ των νεύρων και των ινοβλαστών, προκαλώντας πτώση της ζωτικότητας των ινοβλαστών, με αποτέλεσμα τη μείωση της σύνθεσης του κολλαγόνου και της ελαστίνης (ρυτίδες).
CITY - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΓΗΡΑΝΣΗ
Στα μεγάλα αστικά κέντρα η ρύπανση του ατμοσφαιρικού αέρα είναι μεγάλη. Η καθημερινή έκθεση σε εξωτερική ρύπανση μπορεί να επιταχύνει τη γήρανση του δέρματος έως και 20%.
Η λύση από τη φύση: ενεργοποιημένο θαλασσινό νερό.
COMPUTER - ΨΗΦΙΑΚΗ ΓΗΡΑΝΣΗ
Η παρατεταμένη έκθεση στο «μπλε φως» που εκπέμπεται από τις ηλεκτρονικές συσκευές, τα smartphones, τα tablets και τα PC μπορούν να προκαλέσουν την επιτάχυνση της γήρανσης του δέρματος.
Η λύση από τη φύση: Theobroma CocoTheobroma cacao
CONNECTED LIFESTYLE - ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΓΗΡΑΝΣΗ
Η αλλαγή του τρόπου ζωής των ανθρώπων στο σύγχρονο κόσμο έχει συνδεθεί με το οξειδωτικό στρες και τις μεταβολές στα κύτταρα του δέρματος, που τελικά οδηγούν σε πρόωρη γήρανση.
Η λύση από τη φύση: εκχύλισμα WhitePeony Ανθοφόρο φυτό που βρίσκεται στην Ασία, με ντελικάτο άρωμα, γνωστό και ως βασίλισσα των λουλουδιών. Πλούσιο σε τερπενοιδή και πολυφαινόλες, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που ενεργούν στη βελτίωση της φωτεινότητας του δέρματος και την ομοιομορφία του.
Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ
Οι έντονες αλλαγές στην καθημερινή ζωή, η μόλυνση της ατμόσφαιρας στις πόλεις, η συστηματική χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, tablets και smartphones και το stress της καθημερινότητας, δημιούργησαν την αναγκαιότητα μιας νέας θεραπείας προσώπου, με κύριο στόχο την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της γήρανσης, καθώς και την ανακούφιση και τη λάμψη του δέρματος.
Η νέα, επίκαιρη σειρά της Vagheggi που περιλαμβάνει πρώτες ύλες από τη φύση με συγκεκριμένη επεξεργασία, κάνει το δέρμα ανθεκτικότερο, νεότερο, συμπαγές, απαλό, χαρίζοντας λαμπερή εμφάνιση και μειώνοντας ορατά τις ρυτίδες.

Μια νέα στρατηγική στη μάχη κατά του γήρατος


Σε ποιους απευθύνεται:

 • Στους ώριμους τύπους δέρματος
 • Σε αυτούς που θέλουν να φαίνονται νεότεροι κερδίζοντας τη μακροβιότητα του δέρματος
 • Η 75-15 είναι εξειδικευμένη αντιγηραντική θεραπεία που μπορεί να γίνει όλο το χρόνο.
Είναι μια δυνατή μάχη ενάντια στο γήρας.

Τι μας δίνει:

 • Καθολική Αντιγηραντική και Αντιρυτιδική δράση
 • Πύκνωση υφής του δέρματος
 • Plumping
 • Lifting δράση
 • Λείανση επιδερμίδας
 • Επαναπροσδιορισμός του περιγράμματος του προσώπου
 • Βοηθά στην επαναδραστηριοποίηση των πρωτεϊνών νεότητας (Κλωθώ)

ΚΛΩΘΩ - Η νέα πρωτεΐνη νεότητας από το ελληνικό μαστιχόδενδρο
Η προσφάτως αναγνωρισμένη πρωτεΐνη που ονομάστηκε Κλωθώ από το όνομα της Ελληνίδας Θεάς, η οποία περιστρέφει το νήμα της ζωής. Οι επιστήμονες την κρίνουν ως πρωτεΐνη νεότητας, λόγω του ότι εμπλέκεται σε πολλές από τις αντιδράσεις που εγγυώνται αποτοξίνωση και φυσική αυτοεπιδιόρθωση, βοηθώντας έτσι να αποκατασταθεί η βέλτιστη λειτουργία των κυττάρων. Κύριο ενεργό συστατικό: Pistacia lentiscus (Μαστιχόδενδρο).
Το μαστιχόδενδρο παράγει ένα φυσικό αρωματικό ρητίνης που ρέει από τον κορμό και στερεοποιείται σαν κρύσταλλοι που παράγουν άρωμα.

Από τις σταγόνες των κρυστάλλων ρητίνης εξάγεται το πολύτιμο 75.15 η δραστική ουσία, η οποία:

 • αυξάνει τη σύνθεση της πρωτεΐνης Κλωθώ στους ινοβλάστες
 • προάγει την επιδιόρθωση του DNA και την αποτοξίνωση
 • βελτιώνει την πυκνότητα του χορίου και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου
*Αυτό το πολύτιμο δραστικό συστατικό δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την μακροζωία του δέρματος.

Μοναδική Θεραπεία Αποτοξίνωσης


Η εξπρές επιλογή για ένα υγιές δέρμα που ακτινοβολεί! Σε μόλις 30 λεπτά απομακρύνονται ρύποι, σμήγμα και άλλοι παράγοντες που δεν επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνεύσει! Έτσι, η επιδερμίδα παραμένει καθαρή σε βάθος και ανακτά τη λάμψη της, ενώ προετοιμάζεται να υποδεχτεί δραστικά συστατικά των επόμενων προϊόντων περιποίησης.
Οι 3 μάσκες που ακολουθούν έχουν υφές που αλλάζουν, καθώς «δουλεύονται» και κάνουν μοναδική την εμπειρία σας.

Η θεραπεία αυτή ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας για αποτελεσματικότητα και την πλεονάζουσα λιπαρότητα, αναδιανέμει υγρασία, ομαλοποιεί και αποτοξινώνει την επιδερμίδα.

Τα στάδιά της.

1ο Crème douceur Clarifiante
Αιχμαλωτίζει τους ρύπους της επιδερμίδας, χάρη στη μοναδική κρεμώδη υφή της. Καθαρίζει απαλά, χωρίς να ερεθίζει. Ήπιο και ταυτόχρονα δραστικό καθαριστικό που απομακρύνει τους εγκλωβισμένους ρύπους, αφήνοντας τους πόρους καθαρούς. Ομαλοποιεί και αποτοξινώνει την επιδερμίδα.

2ο comme eclat
Ενισχύει τον καθαρισμό και εξισορροπεί την επιδερμίδα. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, ομαλοποιεί το μικροανάγλυφο της επιδερμίδας και συσφίγγει τους πόρους. Η Ινώδης δομή του βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Πλούσιος σε πυριτικά άλατα απορροφά ακαθαρσίες και πλεονάζουσα λιπαρότητα. Αιχμαλωτίζει και αναδιανέμει το νερό κάθε φορά που το χρειάζεται το δέρμα.

3ο Masque 2 en 1 Argi-Huile
Έλκει σαν μαγνήτης, έχει την ικανότητα να παράγει ηλεκτρικό φορτίο που απελευθερώνει το δέρμα από τις τοξίνες που συσσωρεύει, ενώ απορροφά την περίσσεια λιπαρότητα. Αιχμαλωτίζει και αναδιανέμει το νερό κάθε φορά που το χρειάζεται το δέρμα. Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού φραγμού υγρασίας του δέρματος και περιορίζει την αφυδάτωση.
Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου, μία απαιτητική υπηρεσία αισθητικής, εφαρμόζεται για την ελαχιστοποίηση της υπερβολικής έκκρισης σμήγματος και για την αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών όπως: δημιουργία ακμής, φραγή πόρων, ελλιπής απορρόφηση καλλυντικών, θαμπή επιδερμίδα, έντονη λιπαρότητα. Με το βαθύ καθαρισμό προσώπου από την αισθητικό, απομακρύνεται το σμήγμα και οι ρύποι από το δέρμα. Διατηρείται η επιδερμίδα καθαρή ακτινοβολώντας υγεία, φρεσκάδα και λάμψη.

1. Απομάκρυνση ρύπων και μακιγιάζ με τη βοήθεια γαλακτώματος και λοσιόν
2. Εφαρμογή πίλινγκ για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων για την καλύτερη εξαγωγή του σμήγματος
3. Διάνοιξη πόρων επιδερμίδας με τη βοήθεια του ατμού από ειδικό μηχάνημα
4. Εξαγωγή σμήγματος με απαλές κινήσεις, με γάντια μιας χρήσης
5. Εφαρμογή υψίσυχνων ρευμάτων για αντιβακτηριδιακή προστασία
6. Καλλυντική αγωγή με μάσκες ανάλογα με τον τύπο δέρματος
7. Επάλειψη καλμαντικής, ρυθμιστικής κρέμας σε συνδυασμό με αντισηπτική καλυπτική κρέμα

Η συχνότητα που πρέπει να κάνουμε βαθύ καθαρισμό προσώπου διαφέρει από άτομο σε άτομο και από τον τύπο της επιδερμίδας. Ανεξαρτήτως όμως του τύπου επιδερμίδας, προτείνουμε ο καθαρισμός προσώπου να γίνεται το αργότερο κάθε δίμηνο.

Τιμή τιμοκαταλόγου: 48 € Τιμή Προσφοράς: 25 €

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

LIFTING  ΜΕ   ΜΙΚΡΟΡΕΥΜΑΤΑ
(μυϊκή και επιδερμική σύσφιξη)

ΠΩΣ  ΤΑ  ΠΑΡΕΧΕΙ 
Η μυϊκή σύσφιξη επιτυγχάνεται μέσω του εναλλασσόμενου ρεύματος που γυμνάζει και ενεργοποιεί τους μύες του προσώπου. Ο συνδυασμός της μυϊκής σύσφιξης με καλλυντικές θεραπείες lifting προσφέρουν εξαιρετικά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, καθώς επαναφέρουν τόσο το μυϊκό σύστημα όσο και το δερματικό ιστό.

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ
Η εφαρμογή γίνεται είτε με το Αυτόματο σύστημα όπου, μέσω των συνδέσμων με τα patches, δουλεύονται ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες,  είτε με το σύστημα της Επιλεκτικής Μυοτόνωσης, όπου μέσω 2 στυλεών, επιλέγει η αισθητικός και δουλεύει τοπικά και στοχευόμενα τις ζώνες που παρουσιάζουν πρόβλημα ,όπως για παράδειγμα τα μάτια για πτώση βλεφάρου, τα μάγουλα και τη γνάθο για χαλάρωση, το μέτωπο για βαθιές ρυτίδες, επαναφορά του οβάλ του προσώπου κτλ.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
Τα θεραπευτικά προϊόντα πρέπει να προσφέρουν ελαστικότητα στο δέρμα, θρέψη και σύσφιξη.

Α. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ  ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕΣ   ΓΡΑΜΜΕΣ & ΡΥΤΙΔΕΣ
– Καθαρισμός επιφάνειας με Super Soft Cleanser
– Τόνωση επιφάνειας με  Herbal Care Lotion
– Αφαίρεση των νεκρών κυττάρων με το Enzyme Regulating Cream & Peeling
– Εφαρμογή μικρορευμάτων. Πρόγραμμα λεμφικής παροχέτευσης και έπειτα εφαρμογή μυϊκής σύσφιξης
– Τοποθέτηση  μάσκας  Balance Mask & Perfect Future Ampoule
– Τοποθέτηση τελικής κρέμας
Διάρκεια:  45΄
Κόστος:     35  €

B. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ  ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΕΝΤΟΝΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ
– Καθαρισμός επιφάνειας με Super Soft Cleanser
– Τόνωση επιφάνειας με  Super Rich Tonic
– Αφαίρεση των νεκρών κυττάρων με το Super Enzyme Peeling
– Εφαρμογή μικρορευμάτων. Πρόγραμμα λεμφικής παροχέτευσης
– Eφαρμογή μικρορευμάτων. Πρόγραμμα μυϊκής σύσφιξης
– Τοποθέτηση σέρουμ  για διείσδυση Time Control Serum
– Τοποθέτηση  μάσκας  Revitalan Mask
– Τοποθέτηση τελικής κρέμας
Διάρκεια:  45΄
Κόστος:     35  €

Γ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ  ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΑΚΑΘΑΡΤΟ, ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ
– Καθαρισμός επιφάνειας με Deep Pore Cleanser
– Τόνωση επιφάνειας με  Herbal Care Lotion
– Αφαίρεση των νεκρών κυττάρων με το Super Enzyme Peeling
– Εφαρμογή μικρορευμάτων. Πρόγραμμα λεμφικής παροχέτευσης και έπειτα εφαρμογή μυϊκής σύσφιξης
– Τοποθέτηση Αμπούλας για διείσδυση Impurity Stop Ampoule
– Τοποθέτηση  μάσκας  Black Clearing Mask
– Τοποθέτηση τελικής κρέμας  Special Regulating Cream
Διάρκεια:  45΄
Κόστος:     35  €

Δ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ  ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΑΤΟΝΟ ΔΕΡΜΑ
– Καθαρισμός επιφάνειας με Super Soft Cleanser
– Τόνωση επιφάνειας με  Super Rich Tonic
– Αφαίρεση των νεκρών κυττάρων με το Super Enzyme Peeling
– Εφαρμογή μικρορευμάτων. Πρόγραμμα λεμφικής παροχέτευσης και έπειτα εφαρμογή μυϊκής σύσφιξης
– Τοποθέτηση  μάσκας  Balance+ Mask ή Energy Power Ampoule
– Τοποθέτηση Skin Elixier και τελικής κρέμας

Διάρκεια:  45΄
Κόστος:     35  €

E. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ  ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΕΡΥΘΡΟ, ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟ
     ΔΕΡΜΑ, ΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ
– Καθαρισμός επιφάνειας με Super Soft Cleanser
– Τόνωση επιφάνειας με  Herbal Care Lotion
– Αφαίρεση των νεκρών κυττάρων με το Enzyme Regulating Cream & Peeling
– Εφαρμογή μικρορευμάτων. Πρόγραμμα λεμφικής παροχέτευσης και έπειτα εφαρμογή μυϊκής σύσφιξης
– Τοποθέτηση Αμπούλας για διείσδυση Sensi Calm Ampoule
– Τοποθέτηση  μάσκας  Sensiderm Mask
– Τοποθέτηση τελικής κρέμας  Special Care  Cream
Διάρκεια:  45΄
Κόστος:     35  €

Z. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ  ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ
– Καθαρισμός επιφάνειας με Super Soft Cleanser
– Τόνωση επιφάνειας με  Herbal Care Lotion
– Αφαίρεση των νεκρών κυττάρων με το Enzyme Regulating Cream & Peeling
– Εφαρμογή μικρορευμάτων. Πρόγραμμα λεμφικής παροχέτευσης και έπειτα εφαρμογή μυϊκής σύσφιξης
– Τοποθέτηση  μάσκας  Hydra Maximum Mask
– Τοποθέτηση τελικής κρέμας  Hydra Maximum  Day Cream
Διάρκεια:  45΄
Κόστος:     35  €

H. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ  ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΥΠΕΡΜΕΛΑΓΧΡΩΣΗ
– Καθαρισμός επιφάνειας με Super Soft Cleanser
– Τόνωση επιφάνειας με  Herbal Care Lotion
– Αφαίρεση των νεκρών κυττάρων με το Enzyme Regulating Cream & Peeling
– Εφαρμογή μικρορευμάτων. Πρόγραμμα λεμφικής παροχέτευσης και έπειτα εφαρμογή μυϊκής σύσφιξης
– Τοποθέτηση Σέρουμ για διείσδυση Mela White Active C Serum
– Τοποθέτηση  μάσκας  Mela White Gel  Mask
– Τοποθέτηση τελικής κρέμας  Mela White Day Cream SPF 20
Διάρκεια:  45΄
Κόστος:     35  €