ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΕΙΜΩΝΑ


ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ ΨΥΧΟΣ

Τιμή τιμοκαταλόγου 160 €

Τιμή προσφοράς 80 €

- Στις μέρες με έντονο κρύο το δέρμα μας έχει ανάγκη από προστασία, τροφή και ενυδάτωση . Το ισχυρό κρύο και η υγρασία του χειμώνα προκαλούν αγγειοσύσπαση γενικά στον οργανισμό, που στο δέρμα εκφράζεται ως ωχρότητα (δηλαδή άσπρισμα, χλόμιασμα) επιφέροντας επίσης και ξηρότητα. Οι έντονες εναλλαγές από τους ζεστούς εσωτερικούς χώρους στο έντονο κρύο και τον αέρα της ατμόσφαιρας και αντιστρόφως , μπορεί να προκαλέσουν ταχεία συστολή και διαστολή των μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων (τριχοειδή) της επιδερμίδας, δημιουργώντας μικρορρήξεις, ευρυαγγείες , κοκκίνισμα και ξηρότητα στο πρόσωπο. Οι παραπάνω αρνητικές επιδράσεις επηρεάζουν και το σώμα.

- Με τον επιτυχημένο συνδυασμό τεχνολογιών των μικρορευμάτων για σύσφιξη και τροφή και του παλμικού φωτός Φωτοανάπλαση για επιπλέον ενίσχυση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, οπλίζουμε το δέρμα για να ανταπεξέλθει στις απότομες εναλλαγές κρύου – ζέστης, ενώ παράλληλα καταπολεμούμε και τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες του προσώπου, ανεξαρτήτως ηλικίας.

- H καλλυντική αγωγή που ακολουθεί, της Dr med Christine Schrammek με εκχυλίσματα βοτάνων και Υαλουρονικού Οξέος μετά τη χρήση των τεχνολογιών ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό, διαφυλάσσοντας την διάρκεια των αποτελεσμάτων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

- Μία επίσκεψη Φωτοανάπλασης με Παλμικό Φως

- Δύο επισκέψεις μηχανήματος Vitalift Μικρορευμάτων

* σε συνδυασμό με την Αγωγή Ενυδάτωσης Hydra Maximum Dr. Med. Christine Schrammek

Β ή μ α τ α Α γ ω γ ή ς:

1. Ντεμακιγιάζ

2. Peeling Schrammek

3. Vitalift Σύσφιξη ή Φωτοανάπλαση

4. Αμπούλα Moisture Intense Schrammek

5. Μάσκα Hydra Maximum Schrammek

6. Τελική κρέμα Daily Hydra Maximum

A. ΜΙΚΡΟΡΕΥΜΑΤΑ VITALIFT - Μυϊκή & Επιδερμική Σύσφιξη - Ρυτίδες

ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΕΧΕΙ: Η μυϊκή σύσφιξη επιτυγχάνεται μέσω του εναλλασσόμενου ρεύματος που γυμνάζει και ενεργοποιεί τους μύες του προσώπου. Ο συνδυασμός της μυϊκής σύσφιξης με καλλυντικές θεραπείες lifting προσφέρουν εξαιρετικά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, καθώς επαναφέρουν τόσο το μυϊκό σύστημα όσο και το δερματικό ιστό.

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ: Η εφαρμογή γίνεται είτε με το Αυτόματο σύστημα όπου, μέσω των συνδέσμων με τα patches, δουλεύονται ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες, είτε με το σύστημα της Επιλεκτικής Μυοτόνωσης, όπου μέσω 2 στυλεών, επιλέγει η αισθητικός και δουλεύει τοπικά και στοχευόμενα τις ζώνες που παρουσιάζουν πρόβλημα ,όπως για παράδειγμα τα μάτια για πτώση βλεφάρου, τα μάγουλα και τη γνάθο για χαλάρωση, το μέτωπο για βαθιές ρυτίδες, επαναφορά του οβάλ του προσώπου κτλ.

B. ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕ ΠΑΛΜΙΚΟ ΦΩΣ – Ρυτίδες – Σφριγηλότητα – Διάρκεια .

Με την αγωγή της ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗΣ αντιμετωπίζουμε τα σημάδια της χρονογήρανσης και της φωτογήρανσης και παράλληλα ενισχύουμε την ενυδάτωση του δέρματος. Προάγουμε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης , ενισχύοντας την ανάπλαση του δέρματος. Επιταχύνει την παραγωγή ινοβλαστών 5 φορές ταχύτερα, την ανάπλαση ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, απομακρύνει το ερύθημα, ρυθμίζει τις εκκρίσεις και αυξάνει τις επουλωτικές ιδιότητες του δέρματος.

ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ

-ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ & ΡΥΤΙΔΕΣ

-ΕΝΤΟΝΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ & ΧΑΛΑΡΩΣΗ

-ΑΤΟΝΟ ΔΕΡΜΑ

-ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΕΡΥΘΡΟ, ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ, ΑΓΓΕΙΑΚΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ

-ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ

-ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΥΠΕΡΜΕΛΑΓΧΡΩΣΗ