Μοναδική Θεραπεία Αποτοξίνωσης και Λάμψης

Μοναδική Θεραπεία Αποτοξίνωσης και Λάμψης

ΕΛΛΙΠΗΣ ΥΠΝΟΣ

ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΑΠΝΙΣΜΑ

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ

Η εξπρές επιλογή για υγιές δέρμα που ακτινοβολεί! Σε μόλις 30 λεπτά απομακρύνονται ρύποι, σμήγμα και άλλοι παράγοντες που δεν επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνεύσει! Έτσι, η επιδερμίδα παραμένει καθαρή σε βάθος και ανακτά την λάμψη της, ενώ προετοιμάζεται να υποδεχθεί τα δραστικά συστατικά των επόμενων προϊόντων περιποίησης. Οι 3 μάσκες που ακολουθούν έχουν υφές που αλλάζουν καθώς «δουλεύονται» και κάνουν μοναδική την εμπειρία σας ! Η θεραπεία αυτή ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας για αποτελεσματικότητα χαρίζοντας ταυτόχρονα μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Απορροφά και απομακρύνει τους ρύπους και την πλεονάζουσα λιπαρότητα , αναδιανέμει την υγρασία , ομαλοποιεί και αποτοξινώνει την επιδερμίδα .

Τα στάδια της :

1ο Crème Douceur Clarifiante

Αιχμαλωτίζει τους ρύπους της επιδερμίδας, χάρη στη μοναδική κρεμώδη υφή της. Καθαρίζει απαλά, χωρίς να ερεθίζει. Ήπιο & ταυτόχρονα δραστικό καθαριστικό που απομακρύνει τους εγκλωβισμένους ρύπους, αφήνοντας τους πόρους καθαρούς. Ομαλοποιεί και αποτοξινώνει την επιδερμίδα.

2ο Gomme Éclat

Ενισχύει τον καθαρισμό και εξισορροπεί την επιδερμίδα. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, ομαλοποιεί το μικροανάγλυφο της επιδερμίδας & συσφίγγει τους πόρους. Η ινώδης δομή του βοηθά στην ήπια απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Πλούσιος σε πυριτικά άλατα απορροφά ακαθαρσίες & πλεονάζουσα λιπαρότητα . Αιχμαλωτίζει & αναδιανέμει το νερό κάθε φορά που το χρειάζεται το δέρμα. Βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας & έχει καταπραϋντικές ιδιότητες. Ομαλοποιεί και αποτοξινώνει την επιδερμίδα .

3ο Masque 2 en 1 Argi-Huile

Έλκει σαν μαγνήτης, έχει την ικανότητα να παράγει ηλεκτρικό φορτίο που απελευθερώνει το δέρμα από τις τοξίνες που συσσωρεύει, ενώ απορροφά την περίσσεια λιπαρότητα . Αιχμαλωτίζει & αναδιανέμει το νερό κάθε φορά που το χρειάζεται το δέρμα. Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού φραγμού υγρασίας του δέρματος και περιορίζει την αφυδάτωση. Ομαλοποιεί και αποτοξινώνει την επιδερμίδα.

Τιμή Προσφοράς: 20