Θεραπείες με οξέα φρούτων Primissima Vagheggi

Τι είναι:

Είναι πλέγμα 7 μορίων οξέων που απολεπίζει και ταυτόχρονα ενυδατώνει, προστατεύει από την επίθεση των ελεύθερων ριζών, αναζωογονεί και ανασχηματίζει τον ιστό του δέρματος. Επαγγελματική θεραπεία ανάπλασης και απολέπισης με οξέα φρούτων.

Τι κάνει :

Η σειρά Primissima λαμβάνει υπόψη την επιβράδυνση του μεταβολισμού του οργανισμού που ξεκινά στην ηλικία των τριάντα ετών και διεγείρει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων. Αποδυναμώνει τους δεσμούς των κυττάρων στην επιδερμίδα για να τα βοηθήσει να αποκολληθούν και παράλληλα βοηθά στην ανάπλαση του δέρματος. Η Vagheggi δημιούργησε μια χημική σύνθεση που απολεπίζει την επιφάνεια του δέρματος ενώ παράλληλα αναζωογονεί και συσφίγγει το χόριο. Μια θεραπεία υψηλής απόδοσης για μια άψογη επιδερμίδα: οι αποχρωματισμοί εξομαλύνονται, οι ρυτίδες λειαίνουν, το δέρμα αναζωογονείται, εξομαλύνεται, γεμίζει και ακτινοβολεί, όλα σε απόλυτη ασφάλεια.

"CFW" ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ με 7 μόρια οξέος και ρετινόλη. Η υψηλή απόδοση της θεραπείας Primissima βασίζεται σε αυτό το ¨σύστημα συνεχούς ροής διαβροχής¨, το οποίο απορροφά τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος με αυξανόμενο και συνεχή τρόπο, ώστε να οδηγήσει σε ασφαλή απολέπιση σοκ. Αναγέννηση των ανώτερων στρωμάτων του δέρματος σταδιακά και συνεχώς.

Φάση 1: Ενισχυμένη Απολέπιση

Φάση 2: Επέκταση της κυτταρικής μεμβράνης

Ολική απολέπιση της κεράτινης στοιβάδας με άμεσα αποτελέσματα - SHOCK δράση - Μέγιστη ασφάλεια

Δραστικά Μόρια CFWS:

- Γλυκονολακτόνη

- Γλυκολικό οξύ

- Malic acid - Apple acid

- Λακτικό οξύ

- Κιτρικό οξύ

- Mandelic acid

- Pyrrolidone carboxylic acid

- Vitamin A - retinol

- Passiflora edulis

- Colloidal oatmeal

- Alpha - bisabolol

- Aloe

Κατάλληλη :

- Για ώριμα δέρματα που είναι λιγότερο ελαστικά και στεγνώνουν πιο εύκολα, χάνοντας τη φυσική ακτινοβολία του νεανικού δέρματος .

- Για άντρες που αυτή η θεραπεία είναι πολύτιμος σύμμαχος στο ξύρισμα και στην απομάκρυνση των χαρακτηριστικών ακαθαρσιών του δέρματος τους.

- Για νεανικές επιδερμίδες με ποικίλα προβλήματα: ευαίσθητες, λεπτές, ξηρές ή ακάθαρτες (επιρρεπείς στην ακμή ή μετά την ακμή).

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

-Βελτιώνει την εμφάνιση και την ελαστικότητα του δέρματος.

-Προλαμβάνει τη γήρανση του δέρματος χάρη στην εξαιρετικά αντιοξειδωτική της δράση και συμβάλλει στην αύξηση του πάχους του χορίου .

-Ενισχύει τη δράση όλων των θεραπειών, ειδικά των αντιγηραντικών καθώς και της αισθητικής δερματολογίας .

-Ενυδατώνει το δέρμα και ενισχύει το ρόλο του δέρματος ως φραγμό.

-Bοηθά τους μηχανισμούς αποκατάστασης του δέρματος.

-Μειώνει τις σκούρες κηλίδες που προκαλούνται από τη φωτογήρανση.

-Καθαρίζει και ελαχιστοποιεί τις ατέλειες σε δέρματα με τάση για ακμή και μετά από ακμή.

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 30 €

Τιμή Προσφοράς: 20

PRIMISSIMA VIDEO