ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ 2020

Τιμή τιμοκαταλόγου 150 €

Τιμή προσφοράς 80 €

ισχύς έως Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

GREEN PEEL FRESH UP (μία εφαρμογή)

ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ με παλμικό Φως (μία εφαρμογή)

1.GREEN PEEL FRESH UP

GREEN PEEL FRESH UP - Εντατική ανάπλαση του δέρματος χωρίς ξεφλούδισμα

Το GREEN PEEL® FRESH UP είναι η γρήγορη ρύθμιση του δέρματος σας όταν θέλετε μία φωτεινή, σφριγηλή επιδερμίδα.

To GREEN PEEL® FRESH UPείναι το ιδανικό προληπτικό μέτρο για να καταπολεμήσετε την πρόωρη γήρανση, την απώλεια της ελαστικότητας του δέρματος, όταν αυτό δεν έχει γίνει ακόμη ορατό. Εντατική ανάπλαση του δέρματος χωρίς ξεφλούδισμα.

To GREEN PEEL® FRESH UP είναι η πιο εντυπωσιακή μέθοδος για αντιγήρανση και σφριιγηλότητα. Συστήνεται θεραπευτικά όχι μόνο για την αντιγήρανση αλλά και για τη ρύθμιση των εξάρσεων της ακμής και σαν άμεση flash θεραπεία για μία προετοιμασία πριν από κάποια εκδήλωση.

2. ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ με παλμικό Φως

ΤΙ ΠΑΡΕΧΕΙ:

Επιταχύνει την παραγωγή ινοβλαστών 5 φορές ταχύτερα, την ανάπλαση ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, απομακρύνει το ερύθημα, ρυθμίζει τις εκκρίσεις και αυξάνει τις επουλωτικές ιδιότητες του δέρματος.

ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:

- Αντιγήρανση

- Ανάπλαση

- Σύσφιξη

- Ρύθμιση σμήγματος

- Σημάδια ακμής

- Υπερμελάγχρωση

- Ευαίσθητα δέρματα

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ο συνδυασμός των αγωγών της Φωτοανάπλασης και του Fresh up δίνει άμεση λύση για το οβάλ του προσώπου, τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και την τόνωση της επιδερμίδας. Η συνεργία του Fresh up και της Φωτοανάπλασης κρατώντας τον απαιτούμενο χρόνο αναμονής , προσφέρει άμεση λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπο και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης που κρατούν το πρόσωπο σφριγηλό και απαλό.