Τα αντιηλιακά μας και τις χρήσιμες συμβουλές θα τα βρείτε στη σελίδα ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ. Επισκεφθείτε την. English
 
Αρχική Σελίδα | Εταιρικό Προφίλ | Νέα | Επαγγελματικά Σεμινάρια | Επικοινωνία |


HIALUROX -  ΘΕΡΑΠΕΙΑ  ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  

 Hialurox 
Αντιγηραντικό  Σύστημα  Laser


Αντιγηραντικό σύστημα με Cold Laser  και  Gel Υαλουρονικού Οξέος εγκλισμένο σε νανοσφαιρίδια. Η καλύτερη μη ενέσιμη θεραπεία.

 


Α΄ ΕΠΙΛΟΓΗ   (ηλικία άνω των 35 ετών)
 

Δυνατότητες  επιλογής  τμημάτων  επέμβασης

  ΠΡΟΣΩΠΟ -  ΣΥΝΟΛΙΚΗ  ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ


Τιμή τιμοκαταλόγου: 120 €
Τιμή προσφοράς:  70 €


ΜΕΤΩΠΟ - ΜΑΤΙΑ - ΠΟΔΙ ΧΗΝΑΣ


Τιμή προσφοράς:  36 €


ΡΙΝΟΧΕΙΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Τιμή προσφοράς:  36 €
 

ΛΑΙΜΟΣ - ΝΤΕΚΟΛΤΕ

Τιμή προσφοράς:  36 €

 ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Το Hialurox είναι υποδειγμένο για την επεξεργασία των ρυτίδων και τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπο, λαιμό, neckline και χέρια. Επειδή είναι ένα μη επεμβατικό, κρύο λέιζερ, μπορεί να εφαρμοστεί με πλήρη ασφάλεια στα σαλόνια ομορφιάς.

Εφαρμογή cold laser με ανοδικές κινήσεις
Διέγερση παραγωγής υαλουρονικού οξέος από τον οργανισμό και ενεργές προϋποθέσεις διείσδυσης στοιχείων  με τη βοήθεια του  Professional  HA Gel: Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα προϊόν γεμίσματος ρυτίδων με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Εφάπαξ συνεδρίες παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα για το δερμικό στρώμα, θαυμάσια ενυδάτωση και τροφή με μια ορατή βελτίωση της εμφάνισης των ρυτίδων. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος και την αντίδραση αυτού στην θεραπεία, αλλά το πρόγραμμα είναι γενικά δύο συνεδρίες την εβδομάδα για 3 εβδομάδες.

Νανοσφαιριακό Gel Υαλουρονικού Οξέος (με χειρομάλαξη)
Ισχυρό συστατικό που επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Παγιδεύει τις ελεύθερες ρίζες και μειώνει εντυπωσιακά τις ρυτίδες, χάρη στις εξαιρετικές υδρόφιλες ιδιότητες που παρέχουν ένα μέσο μεσοκυττάριας ενυδάτωσης και προστασίας. Η υψηλή αναπαραγωγική ικανότητα του Υαλουρονικού Οξέος (δράση αναδόμησης / resurfacing, ρυθμίζει τον κυψελοειδή πολλαπλασιασμό και τη μετανάστευση, μειώνει τα κόκκινα στίγματα και τα σημάδια, κτλ.) είναι πολύ αποτελεσματική για τις θεραπείες του γερασμένου δέρματος.
Ulmus Davidiana: Aριστο απόσπασμα αντιγήρανσης και αντιφλεγμονώδες που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες ενώ ενυδατώνει το δέρμα.
Ασκορβυλικό φωσφορικό άλας μαγνήσιου (Magnesium Ascorbyl Phosphate):
Σταθεροποιημένο ασκορβικό οξύ (βιταμινών C) άλας που κρατά τη βιταμίνη σταθερή μέσα στην φόρμουλα. Αμέσως μόλις εφαρμοστεί, τα ένζυμα του δέρματος μετατρέπουν το άλας σε βιταμίνη C, το οποίο δρα στον αποχρωματισμό του δέρματος και διεγείρει τη σύνθεση της ελαστίνης και των ινών κολλαγόνου.

Εφαρμογή Corpora Active CarBon  CRYOMASK
Η ενεργού άνθρακα Cryomask της Corpora καθαρίζει και ενυδατώνει σε βάθος, διεγείρει τον κυτταρικό μεταβολισμό και σταθεροποιεί τη δράση του Υαλουρονικού Οξέος. Επειδή είναι μια μάσκα άλατος αλγινικού οξέος, αφαιρείται εύκολα σε ένα κομμάτι.
Η Cryomask εφαρμόζεται μετά τη συνεδρία με το Hialurox, για να σταθεροποιήσει και να βελτιώσει τα αποτελέσματα, ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος και αφήνει μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας και ευημερίας.
Aλατα αλγινικού οξέος: Χάρη στην απολεπιστική του επίδρασή, καθαρίζουν σε βάθος, επιστρέφοντας φωτεινότητα στο δέρμα.
Spirulina: Είναι τα φύκια που είναι τα πλουσιότερα σε αμινοξέα. Ενεργεί σε κυτταρικό επίπεδο, τονίζοντας και επιταχύνοντας την ανανέωση του ιστού.
Μέντα: Παρέχει ένα ασύγκριτο και άμεσο συναίσθημα φρεσκάδας και ευημερίας, ωθούν την τονωτική δράση των αλγών.
Φυτικός άνθρακας: Χάρη στην ικανότητα απορρόφησής του, καθαρίζει σε βάθος, δίνοντας φωτεινότητα στο δέρμα.


Β΄ ΕΠΙΛΟΓΗ  (ηλικία κάτω των 35 ετών)

Δυνατότητες  επιλογής  τμημάτων  επέμβασης

  ΠΡΟΣΩΠΟ -  ΣΥΝΟΛΙΚΗ  ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ


Τιμή τιμοκαταλόγου: 100 €
Τιμή προσφοράς:  50 €


ΜΕΤΩΠΟ - ΜΑΤΙΑ - ΠΟΔΙ ΧΗΝΑΣ


Τιμή προσφοράς:  20 €


ΡΙΝΟΧΕΙΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Τιμή προσφοράς:  20 €
 

ΛΑΙΜΟΣ - ΝΤΕΚΟΛΤΕ

Τιμή προσφοράς:  20 €

 
                          ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Το Hialuronic είναι υποδειγμένο για την επεξεργασία των ρυτίδων και τα σημάδια της γήρανσης στο πρόσωπο, λαιμό, neckline και χέρια. Επειδή είναι ένα μη επεμβατικό, κρύο λέιζερ, μπορεί να εφαρμοστεί με πλήρη ασφάλεια στα σαλόνια ομορφιάς.

Εφαρμογή cold laser με ανοδικές κινήσεις
HYALURONIC  Beauty Elixir  with Oligopeptides and Flower extracts 
Προηγμένος ενυδατικός και αντιρρυτιδικός πολυβιταμινούχος ορός με Υαλουρονικό οξύ, Ολιγοπεπτίδια και εκχυλίσματα Λουλουδιών, κατάλληλος για την καθημερινή εντατική περιποίηση του δέρματος. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ρυτίδες και λεπτές γραμμές έκφρασης, ενισχύει την ελαστικότητα και προσφέρει απαλότητα, λάμψη και αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα.
Περιέχει μικροσφαίρες Υαλουρονικού οξέος ('wrinkle-fillers' - άμεσα ανορθώνουν τις ρυτίδες και ενυδατώνουν) και μίγμα Υαλουρονικού με 3 διαφορετικά μοριακά βάρη (μεγάλο, μικρό και πολύ μικρό) για αποτελεσματικότερη ενυδάτωση σε όλα τα επίπεδα της επιδερμίδας. Είναι ενισχυμένο επίσης με ένα μίγμα Ολιγοπεπτιδίων που ενισχύουν τη φυσική παραγωγή Κολλαγόνου και Ελαστίνης στους ινοβλάστες και αντιμετωπίζουν τις λεπτές ρυτίδες έκφρασης. Ο συνδυασμός των αντιοξειδωτικών και απαλυντικών εκχυλισμάτων Λουλουδιών (Ιαπωνικής Κερασιάς, Μανόλιας, Γαλλικού Τριαντάφυλλου, Χαμομηλιού και Ινδικού Λωτού) και του Λευκού Τσαγιού προστατεύουν και απαλύνουν το δέρμα, χαρίζοντας του νεανική λάμψη και φωτεινότητα. Περιέχει επίσης εκχύλισμα ζύμωσης Μαύρου Τσαγιού που βελτιώνει την υφή και όψη του δέρματος ('Lipo-filling' effect), απαλυντικό εκχύλισμα του φυτού Boswellia Serrata, Νιασιναμίδιο (βιταμίνη Β3- ενυδατώνει, ενισχύει τη φυσική παραγωγή Κολλαγόνου και καταπολεμά τις δυσχρωμίες), σύμπλοκο Βιταμίνης C με Οργανικό Πυρίτιο (προηγμένο αντιοξειδωτικό σύστημα για κυτταρική προστασία και σύσφιξη), εστέρες Σαλικυλικού οξέος, Βιταμίνες (Ε,Α), λάδι Jojoba, Αλλαντοϊνη και Πανθενόλη (προ-βιταμίνη Β5).


Εφαρμογή HYALURONIC  Peel - Off Face Mask with Rose Petals
Ενυδατική peel-off μάσκα σε σκόνη με Υαλουρονικό οξύ μικρού μοριακού βάρους και πέταλα από Τριαντάφυλλο. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, λάμψη, φωτεινότητα και αφήνει στο δέρμα αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας.
Περιέχει επίσης Νιασιναμίδιο (βιταμίνη Β3- ενυδατώνει, ενισχύει τη φυσική παραγωγή Κολλαγόνου και καταπολεμά τις δυσχρωμίες), Βιταμίνη C (Ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας και αναστολέας της μελανίνης. Προάγει την φυσική παραγωγή Κολλαγόνου και προσφέρει ανανέωση και λάμψη στην επιδερμίδα) και Αλλαντοϊνη.
Εφαρμογή Hialurox Lift Complex

HIALUROX -  ΘΕΡΑΠΕΙΑ  ΣΩΜΑΤΟΣ

  

 

Νέο αντικυτταριτιδικό σύστημα.

Αποκτήστε τώρα ένα λεπτό, καλίγραμμο

σώμα σε μερικές μόνο επισκέψεις.

 επιστροφή


Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση για το θέμα που αναπτύσσει η σελίδα, παρακαλούμε γράψτε το e-Mail σας και τα σχόλια που θέλετε. Το Anassa θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας απαντήσει.

e-Mail:
Σχόλια:

Website Translation Widget
ημερολογιο
Copyright © 2005-2006 Digital-Media. All rights reserved