Τα αντιηλιακά μας και τις χρήσιμες συμβουλές θα τα βρείτε στη σελίδα ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ. Επισκεφθείτε την. English
 
Αρχική Σελίδα | Εταιρικό Προφίλ | Νέα | Επαγγελματικά Σεμινάρια | Επικοινωνία |


COLD - LASER / ΗΙΑLUROX  OPTIMA


Αναγνώριση  μηχανήματος

Συστάσεις
Τι  είναι  το  COLD - LASER / ΗΙΑLUROX  OPTIMA

To  Hialurox  Optima  Laser  είναι μια συσκευή υψηλής έντασης λέιζερ, κοντά στο υπέρυθρο φάσμα, κατηγορίας 2Β, σε μήκος κύματος 905 nm. Αυτό το ψυχρό διαδικό λέιζερ έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται με μια ορισμένη ένταση, συχνότητα μήκος κύματος για μια συγκεκριμένη εντολή, να επαναφέρει την αρχική κατάσταση των ιστών διεγείροντας τον συνδετικό ιστό και τους μηχανισμούς αναγέννησής τους.Για  το  πρόσωπο

Η υπέρυθρη ακτινοβολία δημιουργεί ένα φυσικό βιοηλεκτρικό δυναμικό μεταξύ κυτταρικού πυρήνα και κυτταρικής μεμβράνης.

Η αυξημένη κυτταρική δραστηριότητα φροντίζει για τον πολλαπλασιασμό της παραγωγής Ελαστίνης και Κολαγονου. Ταυτόχρονα, η ακτινοβολία του VC – laser δικτυώνει την μοριακή δομή του Υαλουρονικού Οξέως και καθυστερεί τη μείωσή του μέσω του λεμφοσυστήματος.

Αυξάνει την αντοχή του δέρματος σε βλαπτικούς εξωτερικούς παράγοντες και ενισχύει την επουλωτική και αναπλαστική ικανότητά του.

Η ακτινοβολία από 6 πηγές Laser προβάλλεται ταυτόχρονα μέσω μιας μεγάλης κεφαλής σε μια σχετικά μεγάλη θεραπευτική επιφάνεια μεγέθους 4,5 τετραγωνικών εκατοστών.

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα προϊόν γεμίσματος ρυτίδων με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Εφάπαξ συνεδρίες παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα για το δερμικό στρώμα, θαυμάσια ενυδάτωση και τροφή με μια ορατή βελτίωση της εμφάνισης των ρυτίδων.

Η συνεχής εφαρμογή κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας διάφορων συνεδριών προκαλεί την υποκίνηση και παραγωγή του νέου κολλαγόνου. Η επανασύνθεση της Υαλουρονικής όξινης αλυσίδας συμπληρώνει τα μεσοδιαστήματα με το gel κολλαγόνων, που προκαλεί τη διατήρηση του νερού, όπως ένα σφουγγάρι.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος και την αντίδραση αυτού στην θεραπεία, αλλά το πρόγραμμα είναι γενικά δύο συνεδρίες την εβδομάδα για 3 εβδομάδες. Προτείνεται να γίνεται η θεραπεία δύο φορές το χρόνο και να χρησιμοποιείται τακτικά το καθημερινής χρήσης Hialurox Lft Complex.
Για   το  σώμα
επιστροφή

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση για το θέμα που αναπτύσσει η σελίδα, παρακαλούμε γράψτε το e-Mail σας και τα σχόλια που θέλετε. Το Anassa θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας απαντήσει.

e-Mail:
Σχόλια:

Website Translation Widget
ημερολογιο
Copyright © 2005-2006 Digital-Media. All rights reserved