Τα αντιηλιακά μας και τις χρήσιμες συμβουλές θα τα βρείτε στη σελίδα ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ. Επισκεφθείτε την. English
 
Αρχική Σελίδα | Εταιρικό Προφίλ | Νέα | Επαγγελματικά Σεμινάρια | Επικοινωνία |


LASER ETNA - ΡΥΤΙΔΕΣ - ΣΥΣΦΙΞΗ
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
κ
- ντεμακιγιάζ
- πήλινγκ
- εφαρμογή LASER (ρυτίδες) ή ΡΕΥΜΑ (σύσφιξη μυϊκών ομάδων)
- μάσκα προσώπου
- μασάζ κρέμα
- αντιηλιακή


Τι επιτυχαίνουμε με την  εφαρμογή  LASER

Μαλακό λέιζερ, χαμηλής ενέργειας, μή θερμικό, μεταξύ 550 και 750 nm  προκαλεί αύξηση της μικροκυκλοφορίας βελτιώνοντας την τροφοδοσία του κυττάρου με θρεπτικά συστατικά, ενισχύει την οξυγόνωση της περιοχής που εφαρμόζεται, διεγείρει την δραστηριότητα των κυττάρων, ειδικότερα των ινοβλαστών που παράγουν κολλαγόνο  και ελαστίνη.
Καλά καθαρισμένο δέρμα με την εφαρμογή του μαλακού λέιζερ ΕΤΝΑ και της καλλυντικής αγωγής που επακολουθεί, βελτιώνεται ουσιαστικά από τις ρυτίδες, σημάδια ακμής και από τις πρόσφατες ραγάδες.

Κόστος εφαρμογής Laser:  35 €
Τιμή προσφοράς:  19Τι  επιτυχαίνουμε  με την εφαρμογή  ΡΕΥΜΑΤΟΣ


Τα χαμηλής συχνότητας ρεύματα μας επιτρέπουν την εκτέλεση θεραπειών μυϊκής διέγερσης, τονώνοντας τον μυϊκό ιστό με ουσιαστικό αποτέλεσμα λίφτινγκ προσώπου. Γίνεται εν τω βάθει σύσφιξη μυών προσώπου σε τρία διαφορετικά επίπεδα. Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα θεαματικά όταν η θεραπεία του λίφτινγκ συνδυάζεται με θεραπεία λέιζερ κατά των ρυτίδων.

Τιμή τιμοκαταλόγου :  35 €
Τιμή προσφοράς:  19


Τι επιτυχαίνουμε  με  την εφαρμογή  ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ


Η θερμότητα στις θεραπείες προσώπου τονώνουν το δέρμα, την τοπική κυκλοφορία του αίματος και τον μεταβολισμό με  άμεση εμφάνιση του αποτελέσματος της καλλυντικής αγωγής που θα επακολουθήσει.
Δεν εφαρμόζεται σε δέρματα με ουλές, υπεραιμία, σπυριά με πύον.

Η μέθοδος επιτυγχάνει βαθύ καθαρισμό του δέρματος καθώς το προϊόν που χρησιμοποιείται φθάνει στο βάθος του δέρματος του προσώπου και των μαύρων στιγμάτων διαλύοντας το σμήγμα και αφαιρώντας ταυτόχρονα τα προϊόντα διάλυσης, από το εσωτερικό των δερματικών πόρων.
Εφαρμόζεται σε καθαρισμένο δέρμα, χωρίς όμως πληγές και σπυράκια με πύον. 


Τιμή τιμοκαταλόγου:  29 €
Τιμή προσφοράς:  15Τι  επιτυχαίνουμε  με την εφαρμογή  ΙΟΝΙΣΜΟΥ Ή ΙΟΝΤΟΦΟΡΙΣΗΣ


Μία ευχάριστη και ιδιαίτερα αποδοτική συνεδρία που μεταφέρει τα ιόντα του προϊόντος που θέλουμε να εισάγουμε στο σώμα για άμεσο αποτέλεσμα. Η έμπειρη και γνώστης αισθητικός ρυθμίζει την ένταση του γαλβανικού ρεύματος και την διάρκεια εφαρμογής του για το ιδανικό αποτέλεσμα. Μπορεί να συνδυασθεί με ήπια απολέπιση. Ο ιονισμός είναι μία από τις πλέον αποδοτικές μεθόδους εισαγωγής ενεργών ουσιών στο δέρμα.
Δεν εφαρμόζουμε Ιονισμό σε κομμένο ή πληγωμένο δέρμα, δέρμα με ακμή, ή μετά από βαθιά απολέπιση.


Τιμή τιμοκαταλόγου:  35 €
Τιμή προσφοράς:  19


Αντενδείξεις:
Δεν χρησιμοποιείται πάνω από τα μάτια, σε άτομα με αναπτύξεις όγκων, με οξείες βακτηριδιακές ασθένειες, θυρεοειδή, άτομα με βηματοδότη, έγκυες, άτομα που ακολουθούν αγωγή με φωτοευαίσθητα φάρμακα ( αντιβιοτικά κλπ. )


επιστροφή                                     
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση για το θέμα που αναπτύσσει η σελίδα, παρακαλούμε γράψτε το e-Mail σας και τα σχόλια που θέλετε. Το Anassa θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας απαντήσει.

e-Mail:
Σχόλια:

Website Translation Widget
ημερολογιο
Copyright © 2005-2006 Digital-Media. All rights reserved