Τα αντιηλιακά μας και τις χρήσιμες συμβουλές θα τα βρείτε στη σελίδα ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ. Επισκεφθείτε την. English
 
Αρχική Σελίδα | Εταιρικό Προφίλ | Νέα | Επαγγελματικά Σεμινάρια | Επικοινωνία |

Βαθύ φυτικό πήλινγκ ( classic ) , βαθιά βοτανοαπολέπιση


Μέθοδος βαθιάς απολέπισης με βότανα

Περιποίηση προσώπου


ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ  (1η ημέρα)

1ο στάδιο:  Ντεμακιγιάζ - Καθαρισμός με ειδικά προϊόντα εργαστηρίου της εταιρείας Schrammek,
2ο στάδιο: Απολύμανση επιδερμίδας εφαρμογής με ειδικό αντισηπτικό υγρό,
3ο στάδιο:  Δημιουργία μάσκας Green Peel Herbs ( βότανα ) και τοποθέτηση στην επιφάνεια εφαρμογής ταυτόχρονα με τριβή. Μετά το τέλος της τριβής ακολουθεί προσεκτική συντήρηση της μάσκας στην επιδερμίδα,
4ο στάδιο:  Αφαίρεση μάσκας βοτάνων,
5ο στάδιο:  Επάλειψη καλλυντικών Schrammek αναλόγως του τύπου της επιδερμίδας  


ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ  (2η - 4η  ημέρα)

1. ¨Ταμπονάρουμε ¨ την επιδερμίδα με Herbal Care Lotion και την χρησιμοποιούμε σαν καθαριστικό.
2. Στη συνέχεια αφού στεγνώσει το δέρμα εφαρμόζουμε ένα μίγμα από ιση ποσότητα Blemish Balm & Special Care Cream αν έχουμε ξηρό δέρμα, ή Special Regulating  Cream αν έχουμε λιπαρό δέρμα.
- Εφαρμόζουμε το μίγμα ενιαία και όχι σε διαφορετικά στρώματα.
- Ακολουθούμε αυτή τη διαδικασία όλες τις μέρες (2η - 4η), δύο φορές τη μέρα. Πρωί και Βράδυ.
- Δεν απομακρύνουμε το δέρμα που απολεπίζεται. Απλά ¨ταμπονάρουμε¨με Herbal Care Lotion. 


ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (5η ημέρα)

Η αποθεραπεία στο εργαστήριο περιλαμβάνει 5 διαδοχικά βήματα με εξειδικευμένα προϊόντα Schrammek ανάλογα του τύπου επιδερμίδας που εφαρμόσθηκε.

Νέο δέρμα σε 5 ημέρες με την αγωγή απολέπισης με βότανα GREEN  PEEL. Βιολογική μέθοδος απολέπισης για απαλότερη, καθαρότερη και δροσερότερη επιδερμίδα. Αυτή η πρωτότυπη μέθοδος που αναπτύχθηκε από την Dr. Med. Christine Schrammek - Drusio  είναι μία μέθοδος:
- φυσική
- ιατρικά αναπτυγμένη
- βασίζεται σε φυτά και βότανα
- και εφαρμόζεται μόνο σε εξειδικευμένα εργαστήρια περισσότερο από 40 χρόνια.

    ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ    ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ


Αξιοσημείωτη επιτυχία στη θεραπεία:
- ρυτίδων, πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας
- ακαθαρσιών της επιδερμίδας, ακμής,      διευρυμένων πόρων
- κουρασμένης επιδερμίδας, με κακή      κυκλοφορία  
- επιδερμίδας καμμένης από τον ήλιο
- αποχρωματισμού της επιδερμίδας
- γραμμώσεων (σημαδιών ελαστικότητας, π.χ.      από εγκυμοσύση)
- απώλειας της ελαστικότητας της επιδερμίδας      στα άνω άκρα, τους μηρούς και την κοιλιά
- κυτταρίτιδας
- για γενικότερη αναζωογόνηση και ανανέωση     της επιδερμίδας.


  ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ


ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

 
Μετά την ολοκλήρωση:
- της πρώτης επίσκεψης της αγωγής στο εργαστήριο,    η  επιδερμίδα εμφανίζει καλή κυκλοφορία και η αίσθηση    που    έχει η πελάτισσα - πελάτης είναι σαν ανάλαφρο    μαύρισμα.    Μετά από τρεις, τέσσερις μέρες, η παλιά    επιδερμίδα ξεφλουδίζεται.
Η 5η  ημέρα είναι η δεύτερη επίσκεψη της αγωγής στο    εργαστήριο. Μετά την ολοκλήρωση της η νέα επιδερμίδα    είναι εμφανώς βελτιωμένη, καθαρή και νεανική.

Κατά την διάρκεια του ειδικού μασάζ:
- με το μίγμα βοτάνων  GREEN  PEEL  επιτυγχάνεται ελαφρά   απόξεση του άνω στρώματος της επιδερμίδας. Η ζώνη    ανάπτυξης της επιδερμίδας διεγείρεται ώστε να παράγει νέα    κύτταρα, τα οποία οδηγούν σε ορατή αναζωογόνηση της    επιδερμίδας.

Η μέθοδος   GREEN  PEEL  δεν περιέχει χημικές ουσίες, οι    οποίες είναι συχνά επιβλαβείς, ούτε συνθετικά λειαντικά.ΡΑΓΑΔΕΣ
ΡΑΓΑΔΕΣ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ  ΧΡΕΩΣΗΣ  ΑΝΑ  ΠΕΡΙΟΧΗ

 

ΜΕΤΩΠΟ - ΜΑΤΙΑ - ΠΟΔΙ ΧΗΝΑΣ

 

 

ΡΙΝΟΧΕΙΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ - ΜΑΓΟΥΛΑ 

 

 

 

ΠΗΓΟΥΝΙ - ΛΑΙΜΟΣ

 

 ΠΩΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΤΟ  ΠΗΛΙΝΓΚ  ΤΩΝ  5  ΗΜΕΡΩΝ

Το  GREEN  PEEL  είναι μία μίξη 11 βοτάνων. Τα βότανα αυτά τρίβονται πάνω στην περιοχή που παρουσιάζει ατέλειες. Η εφαρμογή γίνεται από την εξειδικευμένη και εκπαιδευμένη αισθητικό - κοσμετολόγο. Η ύπαρξη των 3 διαφορετικών επιπέδων  GREEN  PEEL της δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει την κατάλληλη αγωγή σύμφωνα με το δέρμα και το πρόβλημα του πελάτη.
Η εφαρμογή γίνεται άνετα και χωρίς τη χρήση προστατευτικών για τα μάτια του πελάτη ή τα χέρια της αισθητικού καθώς το μίγμα είναι 100% φυσικό και δεν περιέχει καμία τοξική ή χημική ουσία.
Η τριβή αυτή επιτρέπει στα βότανα να διεισδύσουν στο βάθος της επιδερμίδας και θρέφουν εντατικά το δέρμα για 3 ημέρες. Τα βότανα αυτά είναι πλούσια σε βιταμίνες, ολιγοστοιχεία, αμινοξέα και όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα. Αυτό το στάδιο εντατικής θρέψης των ιστών επιτρέπει και την καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωσή τους καθώς και την εξιγείανση των εκκρίσεών του.
Μετά από 3 ημέρες τα βότανα εξέρχονται από το δέρμα συμπαρασύροντας την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος. Αυτό προκαλεί αποφλοίωση και απομάκρυνση των νεκρών και κατεστραμμένων ιστών του δέρματος. Το επίπεδο της αποφλοίωσης εξαρτάται άμεσα από την επιλογή της αισθητικού σύμφωνα πάντα με το δέρμα και το πρόβλημα του πελάτη.
Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να έχουμε μία εξατομικευμένη θεραπεία βαθιάς βοτανοαπολέπισης σύμφωνα με την ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου.  


ΠΩΣ  ΘΑ  ΠΕΡΙΠΟΙΟΥΜΕ  ΤΟ  ΔΕΡΜΑ  ΤΙΣ  5  ΗΜΕΡΕΣ  ΤΟΥ  GREEN  -  PEEL  CLASSIC

Αποφύγετε να ρίξετε νερό στην περιοχή γιατί μειώνει την διεισδυτικότητα και το ποσοστό ενέργειας των φυτοκρυστάλλων.
Πίνετε αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ και μην καπνίζετε υπερβολικά. Να αποφύγετε τη σάουνα και την υπερβολική εφίδρωση. Να μην εφαρμόσετε κανενός είδουσ άλλο πήλινγκ η χρήση άλλων καλλυντικών ή μέικ απ. Τα προϊόντα τα οποία θα χρησιμοποιήτε θα είναι μόνο τα ειδικά προϊόντα του  GREEN - PEEL της  Dr. Med. Chr. Schrammek. Μην απομακρύνετε βίαια το δέρμα που αποκολλάται κατά την διάρκεια της απολέπισης. Όταν το δέρμα σας θα είναι έτοιμο θα αποβάλλει από μόνο του την στοιβάδα που είναι ήδη έτοιμη να αποκολληθεί η οποία θα μένει επάνω στο βαμβάκι όταν το καθαρίζετε με την λοσιόν. Αποφύγετε το solarium και την απευθείας έκθεση στον ήλιο. Μην κάνετε ηλιοθεραπεία.
Οι άνδρες πρέπει να αποφεύγουν αυτές τις 5 ημέρες το ξύρισμα. Το δέρμα του προσώπου ολοκληρώνει την απολέπισή του σε 5 ημέρες συνήθως ενώ του σώματος σε 7.  


Η  ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ  ΔΕΡΜΑΤΟΣ  ΜΕΡΑ  ΜΕ  ΤΗ  ΜΕΡΑ  ΜΕ  ΤΟ  GREEN  PEEL  CLASSIC

Η  ΠΡΩΤΗ  ΗΜΕΡΑ  ΣΑΣ
Μόλις κάνατε τη θεραπεία  GREEN  PEEL  CLASSIC.
Η αναπλαστική διαδικασία έχει ενεργοποιηθεί από το μασάζ με το φυτικό μίγμα. Το πρόσωπο θα είναι ελαφρώς ερυθρό και θα έχετε μία ελαφριά αίσθηση θερμότητας, όπως όταν πρωτοβγαίνετε στον ήλιο. Η εκπαιδευμένη αισθητικός σας θα σας ετοιμάσει το προσωπικό σας πρόγραμμα περιποίησης για το σπίτι. Ενώ στις θεραπείες  GREEN  PEEL  FRESH  UP  και  GREEN  PEEL  ENERGY θα ήταν καλό να ακολουθείται αυτήν την αγωγή για την βελτίωση και σταθεροποίηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας, στο  GREEN  PEEL  CLASSIC  είναι απαραίτητο το δέρμα να φροντίζεται με συγκεκριμένο τρόπο για να βοηθήσουμε τη διαδικασία της αποφλοίωσης και την τελική επιτυχία της θεραπείας.


Η  ΔΕΥΤΕΡΗ  ΗΜΕΡΑ  ΣΑΣ
Πλέον η ερυθρότητα έχει φύγει από το δέρμα σας. Τώρα πρέπει να το φροντίσετε με τα ειδικά δημιουργημένα προϊόντα που δίνονται μετά τη θεραπεία  GREEN  PEEL CLASSIC ή  GREEN  PEEL  ENERGY. Τα προϊόντα αυτά είναι η HERBAL CARE LOTION 2, ή  SPECIAL CARE CREAM 2 ή η  SPECIAL REGULATING CREAM 2 και η BLEMISH BALM.  Αυτά τα προϊοντα έχουν μελετηθεί από την ίδια την Dr. Schrammek - Drusio. Περιέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων της θεραπείας, για την προστασία του δέρματος από την απώλεια υγρασίας και από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Έως και την πέμπτη ημέρα θα καθαρίζετε το πρόσωπό σας ταμποναριστά με την HERBAL CARE LOTION 2. Δεν θα τρίβετε ή ξύνετε το πρόσωπό σας. Δεν θα χρησιμοποιείτε άλλο καθαριστικό.
Στη συνέχεια θα αναμιγνύετε την  BLEMISH BALM  με τη  SPECIAL CARE CREAM 2  ή τη SPECIAL REGULATING CREAM 2  και θα την τοποθετείτε σε όλο το πρόσωπο. Θα ακολουθείτε αυτή τη διαδικασία πρωί βράδυ και προαιρετικά όσες φορές θέλετε. Αποφύγετε να ξεπλύνετε το πρόσωπο με νερό γιατί μειώνει το αποτέλεσμα της θεραπείας.
Η αισθητικός σας, θα σας συμβουλέψει αναλυτικά.


Η  ΤΡΙΤΗ  ΗΜΕΡΑ  ΣΑΣ 
Θα δείτε τώρα κάποια μικρή υποψία αποφλοίωσης. Αυτό μπορεί να ποικίλλει από την αναπλαστική ικανότητα του κάθε δέρματος - μπορεί να είναι ήπια ή πιο έντονη. Συνήθως ξεκινάει γύρω από το στόμα, λόγω των έντονων συσπάσεων. Μην προσπαθήσετε να απομακρύνετε το επιπλέον δέρμα με τα χέρια σας, αφήστε το να πέσει όταν αυτό θα είναι έτοιμο. Θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα σας κανονικά. Θα σας προσφέρουν σε αυτή τη φάση την ελαστικότητα και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το δέρμα σας.


Η  ΤΕΤΑΡΤΗ  ΗΜΕΡΑ  ΣΑΣ 
Η απολεπιστική διαδικασία του δέρματος είναι πλέον ορατή. Εάν αυτό είναι εφικτό φροντίστε να περάσετε μία πιο ήρεμη μέρα, δώστε τη δυνατότητα στο σώμα σας να ξεκουραστεί για να αναπλάσει γρηγορότερα το δέρμα. Συνεχίσετε να φροντίζετε το δέρμα σας με τα κατάλληλα προϊόντα.


Η  ΠΕΜΠΤΗ  ΗΜΕΡΑΣ ΣΑΣ
Το δέρμα σας πλέον έχει απολεπιστεί ομοιόμορφα. Αυτή την ημέρα έχετε ραντεβού με την αισθητικό σας για να κάνετε την αποθεραπεία με τα κατάλληλα θρεπτικά προϊόντα. Απολαύστε την περιποίηση της αισθητικού σας σε μια αγωγή χαλάρωσης, ομορφιάς και ευεξίας. Κατά την διάρκεια της αποθεραπείας θα αποκολληθεί το υπόλοιπο δέρμα που τυχόν έχει μείνει και θα έρθει στην επιφάνεια το νέο δέρμα. Πλέον το νέο σς δέρμα, το οποίο έχει άριστη απορροφητικότητα, θα δουλευτεί με πολύτιμα ενεργά συστατικά και θα αποκτήσει μία νεανική φρέσκια όψη. Τα καταφέρατε, το δέρμα σας δείχνει σαν να έχει ξαναγεννηθεί, λαμπερό και όμορφο. Ακολουθήστε τις συμβουλές της αισθητικού σας για την περιποίηση του με τα κατάλληλα προϊόντα κατά την διάρκεια του επόμενου μήνα. Αυτό θα συμβάλλει στη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.ΦΡΟΝΤΙΔΑ  ΣΤΟ  ΣΠΙΤΙ
Τα ποικίλα τμήματα της σειράς Dr. Med. Christine Schrammek derma.cosmetics είναι κατασκευασμένα για να προάγουν και να μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα των υπολοίπων.
Τα ενεργά συστατικά συνδυάζονται σε υψηλές συγκεντρώσεις γιανα επιτύχουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα, κάτι από το οποίο μπορείτε να επωφεληθείτε!
Τα σκευάσματα αυτά είναι μελετημένα από την ίδια την Dr. Med. Christine Schrammek.

Για τις πρώτες 5 ημέρες περιποιηθήτε το δέρμα σας με τον ακόλουθο τρόπο:
- Πρωί και βράδυ, τοποθετήτε την HERBAL CARE LOTION 2 σε ένα βαμβάκι και ταμπονάρετε το δέρμα. Αυτό είναι ο τρόπος με τον οποίο θα καθαρίζετε το πρόσωπο.
- Εάν σας ευχαριστεί επαναλάβατε  αυτή τη διαδικασία όσες φορές την ημέρα θέλετε.
- Πρωί και βράδυ, αναμίξτε τη  BLEMISH BALM με την SPECIAL REGULATING CREAM 2 (στα λιπαρά δέρματα) ή την SPECIAL CARE CREAM 2 (στα κανονικά, ξηρά δέρματα ή σε περιοχές του σώματος). Εάν σας ευχαριστεί επαναλάβατε αυτή τη διαδικασία όσες φορές την ημέρα θέλετε.

Μετά την αποθεραπεία περιποιηθήτε το δέρμα σας με τον ακόλουθο τρόπο:

Λιπαρά δέρματα:
- Χρησιμοποιείτε την  SPECIAL  REGULATING  CREAM 2 πρωί και βράδυ την  OPTIMUM PROTECTION SPF 30 για αντιηλιακή κάλυψη. Χρησιμοποιήστε τις αμπούλες  HERBAL  ACTIVE  PURITY όπως θα σας καθοδηγήσει η αισθητικός.

Για κανονικά, ξηρά δέρματα:
- Χρησιμοποιήστε την  SPECIAL CARE CREAM 2 το πρωί και το SKIN ELIXIER σαν κρέμα νυκτός. Η  OPTIMUM PROTECTION SPF 30 θα είναι η αντιηλιακή σας για τον επόμενο μήνα.

Χρησιμοποιήστε τις  αμπούλες HERBAL ACTIVE VITALITY όπως θα σας καθοδηγήσει η αισθητικός σας.

Για περιοχές του σώματος:
- Χρησιμοποιήστε το  SKIN  ELIXIER πρωί και βράδυ για τον υπόλοιπο μήνα. Χρησιμοποιήστε τις αμπούλες  HERBAL ACTIVE VITALITY BODY όπως θα σας καθοδηγήσει η αισθητικός.


Αποφύγετε να ρίξετε νερό στην περιοχή γιατί μειώνει την διεισδυτικότητα και το ποσοστό ενέργειας των φυτοκρυστάλλων. Πίνετε αρκετό νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ και μην καπνίζετε υπερβολικά. Να αποφύγετε τη σάουνα και την υπερβολική εφίδρωση. Να μην εφαρμόσετε κανενός είδουσ άλλο πήλινγκ η χρήση άλλων καλλυντικών ή μέικ απ. Τα προϊόντα τα οποία θα χρησιμοποιήτε θα είναι μόνο τα ειδικά προϊόντα του  GREEN - PEEL της  Dr. Med. Chr. Schrammek. Μην απομακρύνετε βίαια το δέρμα που αποκολλάται κατά την διάρκεια της απολέπισης. Όταν το δέρμα σας θα είναι έτοιμο θα αποβάλλει από μόνο του την στοιβάδα που είναι ήδη έτοιμη να αποκολληθεί η οποία θα μένει επάνω στο βαμβάκι όταν το καθαρίζετε με την λοσιόν. Αποφύγετε το solarium και την απευθείας έκθεση στον ήλιο. Μην κάνετε ηλιοθεραπεία. Οι άνδρες πρέπει να αποφεύγουν αυτές τις 5 ημέρες το ξύρισμα. Το δέρμα του προσώπου ολοκληρώνει την απολέπισή του σε 5 ημέρες συνήθως ενώ του σώματος σε 7.     Μόλις κάνατε τη θεραπεία  GREEN  PEEL  CLASSIC. Η αναπλαστική διαδικασία έχει ενεργοποιηθεί από το μασάζ με το φυτικό μίγμα. Το πρόσωπο θα είναι ελαφρώς ερυθρό και θα έχετε μία ελαφριά αίσθηση θερμότητας, όπως όταν πρωτοβγαίνετε στον ήλιο. Η εκπαιδευμένη αισθητικός σας θα σας ετοιμάσει το προσωπικό σας πρόγραμμα περιποίησης για το σπίτι. Ενώ στις θεραπείες  GREEN  PEEL  FRESH  UP  και  GREEN  PEEL  ENERGY θα ήταν καλό να ακολουθείται αυτήν την αγωγή για την βελτίωση και σταθεροποίηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας, στο  GREEN  PEEL  CLASSIC  είναι απαραίτητο το δέρμα να φροντίζεται με συγκεκριμένο τρόπο για να βοηθήσουμε τη διαδικασία της αποφλοίωσης και την τελική επιτυχία της θεραπείας.


Νέο φυτικό πήλινγκ Energy, απολέπιση  μετρίου βάθους
επιστροφή

 τά την ολορωση: - της πρώτης επίσκεψης της αγωγής στο εργαστήριο, η επιδερμίδα εμφανίζει καλή κυκλοφορία και η αίσθηση που έχει η πελάτισσα - πελάτης είναι σαν ανάλαφρο μαύρισμα. Μετά από τρεις, τέσσερις ξ ημέρίναι η ύτερη επίσκεψη της αγωγής στο εργαστήριο. Μετά την ολοκλήρωση της η νέα επιδερμίΓια οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση για το θέμα που αναπτύσσει η σελίδα, παρακαλούμε γράψτε το e-Mail σας και τα σχόλια που θέλετε. Το Anassa θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας απαντήσει.

e-Mail:
Σχόλια:

Website Translation Widget
ημερολογιο
Copyright © 2005-2006 Digital-Media. All rights reserved