Τα αντιηλιακά μας και τις χρήσιμες συμβουλές θα τα βρείτε στη σελίδα ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ. Επισκεφθείτε την. English
 
Αρχική Σελίδα | Εταιρικό Προφίλ | Νέα | Επαγγελματικά Σεμινάρια | Επικοινωνία |
Όλα τα προγράμματα του τμήματος ελέγχονται και εποπτεύονται ιατρικά από την ιατρό (παθολόγο) του ΑNASSA, βασίζονται στις ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις, στον μηχανολογικό εξοπλισμό του κέντρου, στις καλλυντικές αγωγές, στο χειρομασάζ και στα διαιτολόγια. Σε κάθε πρόγραμμα υπάρχει καθορισμένη συνεργασία της ιατρού του κέντρου με τον διαιτολόγο του τμήματος διαιτολογίας εφ΄ όσον επιλεχθεί και διατροφή, με την υπεύθυνη αισθητικό του τμήματος και τις συνεργάτισσές αισθητικούς και οπωσδήποτε με την δνση του κέντρου.
Οι φιλοξενούμενοι του τμήματος απολαμβάνουν τις υπηρεσίες στο ήρεμο και φιλόξενο περιβάλλον μας, ενημερώνονται για την φιλοσοφία της κάθε συνεδρίας και το προσδοκώμενο αποτέλεσμα της, αποτελώντας κατ΄ αυτό τον τρόπο ουσιαστικό και ενεργό μέλος της συνεργαζόμενης ομάδας.
Για τα προγράμματα τοπικού αδυνατίσματος όταν δεν απαιτούνται διαιτολόγια, οι επισκέψεις βασίζονται στον μηχανολογικό εξοπλισμό του κέντρου στις καλλυντικές αγωγές και στο χειρομασάζ με κατάλληλους συνδυασμούς και προτεραιότητες. Δίνεται η δυνατότητα επίσκεψης στον διαιτολόγο για χρήσιμες διατροφικές συμβουλές που βασίζονται στα στοιχεία της λιπομέτρησής τους. Στα προγράμματα που απαιτείται και διαιτολογική μέριμνα, συνεχής είναι η συνεργασία της υπεύθυνης αισθητικού με τον διαιτολόγο, έτσι ώστε η προσδοκώμενη απώλεια βάρους να είναι απόλυτα συμβατή με την σωματομετρία της πελάτισσάς, του πελάτη.   
 
Σύγχρονα μηχανήματα στο αδυνάτισμα
Μασάζ αδυνατίσματος
Κρέμες αδυνατίσματος
Οικονομικά προγράμματα αδυνατίσματος
Εργασίες  τμήματος


Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση για το θέμα που αναπτύσσει η σελίδα, παρακαλούμε γράψτε το e-Mail σας και τα σχόλια που θέλετε. Το Anassa θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας απαντήσει.

e-Mail:
Σχόλια:

Website Translation Widget
ημερολογιο
Copyright © 2005-2006 Digital-Media. All rights reserved