Τα αντιηλιακά μας και τις χρήσιμες συμβουλές θα τα βρείτε στη σελίδα ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ. Επισκεφθείτε την. English
 
Αρχική Σελίδα | Εταιρικό Προφίλ | Νέα | Επαγγελματικά Σεμινάρια | Επικοινωνία |  


Πρόσωπο. Όσο δύσκολα διακρίνονται οι   εσω    ιδιαιτερότητές του, τόσο εύκολα εντοπίζονται και προκαλούν οι   εξω   ιδιαιτερότητές του. Είναι συνεχώς εκτεθειμένο στους περιβαλλοντολογικούς παράγοντες στην γενετική ιδιομορφία, στον τρόπο διατροφής, στον σκληρό χρόνο, μα περισσότερο επηρεάζεται από την δική μας   αντίληψη   και   επιθυμία  για την αισθητική του  παρουσία.
 
Οι εταιρείες παραγωγής καλλυντικών και μηχανημάτων αισθητικής παρέχουν συνεχώς βελτιωμένα προϊόντα, σημαντικά εφόδια για τους χρήστες. Ορισμένα από αυτά τα προϊόντα δημιουργούνται με τις δικές μας  παρατηρήσεις  (ΑΝASSA), δίνοντας αυτό ακριβώς που ενίοτε λείπει από την προσφορά.
 
Ο Τομέας Υπηρεσιών Προσώπου αποτελείται από το Τμήμα Αισθητικής Προσώπου, το Τμήμα Ριζικής Αποτρίχωσης και το Τμήμα Μακιγιάζ. Οι βεβαρημένες περιπτώσεις αισθητικής αντιμετωπίζονται δραστικά και υπεύθυνα από την υπεύθυνη αισθητικό του τμήματος, πάντα με την ιατρική εποπτεία της ιατρού του κέντρου μας.
 Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφόρηση για το θέμα που αναπτύσσει η σελίδα, παρακαλούμε γράψτε το e-Mail σας και τα σχόλια που θέλετε. Το Anassa θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας απαντήσει.

e-Mail:
Σχόλια:

Website Translation Widget
ημερολογιο
Copyright © 2005-2006 Digital-Media. All rights reserved